Arigato Sushi & Grill Restaurant Waalre

Bent u op zoek naar een mix van Oosterse smaken waar u rijkelijk van kunt genieten? Dan nodigen wij u graag uit in ons all-you-can-eat restaurant Arigato Sushi & Grill gevestigd aan de Molenstraat 23 in Waalre. Arigato Sushi & Grill Waalre is een Oosters all-you-can-eat restaurant waar de authentieke smaken van de Japanse, Chinese én Thaise keuken in harmonie met elkaar samen komen.

All You Can Eat Sushi & Grill gerechten

In ons restaurant kunt u volgens een all-you-can-eat concept 2.5 uur lang genieten van onze verse en authentieke Oosterse gerechten uit de Japanse, Chinese en Thaise keuken. Onze gerechten worden met verse ingrediënten bereidt om u een smaak-ervaring van hoogstaande kwaliteit te bieden.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, ons personeel heeft veel ervaring en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en passie om van uw bezoek aan ons restaurant een zeer aangename ervaring te maken. Dit in combinatie met de prettige en authentieke sfeer van ons restaurant zorgt er voor dat alles naar wens zal verlopen wanneer u bij ons te gast bent.

Sushi Waalre

Arigato Sushi & Grill is voortgekomen uit een team met jarenlange ervaring in de horeca branche. Een team waarbij horeca en de Oosterse keuken in het bloed zit. Zij delen deze passie graag met u en hebben daarom besloten om ook Waalre een ervaring rijker te maken.

Laat u verrassen door onze unieke mix van Sushi & Grill gerechten uit de Chinese, Japanse en Thaise keuken. U zult zich door de smaken en de sfeer al snel in een klein stukje Azië wanen maar dan midden in Waalre!

Sushi restaurant WaalreGraag tot ziens bij Arigato Sushi & Grill restaurant Waalre!

Heeft u vragen? Of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of aan een speciale wens te voldoen.